Επαγγελματίας Φωτογράφος Μπάμπης Τσουκιάς – Βιογραφικό


Φωτογράφος Γάμου Μπάμπης Τσουκιάς

Κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται για γονίδιο ή για μικρόβιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η αγάπη που έχει για τη φωτογραφία ξεκίνησε στα 12 του και εδώ και τόσα χρόνια δεν έχει μειωθεί καθόλου.
Ο Μπάμπης Τσουκιάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στo Χαλάνδρι. Προερχόμενος από οικογένεια φωτογράφων είχε την πρώτη του επαγγελματική σχέση με τη φωτογραφία σε ηλικία 16 ετών, όταν χρησιμοποιώντας την κάμερα του πατέρα του αποτύπωνε καθημερινές στιγμές και πρόσωπα του Χαλανδρίου, κάνοντας εν αγνοία του τότε ρεπορτάζ.
Σπούδασε σε ιδιωτική σχολή στην Αθήνα και ολοκλήρωσε τις ακαδημαϊκές του γνώσεις στην Ελβετία. Μέσα στα 28 χρόνια της φωτογραφικής του καριέρας όμως έμαθε ότι η μεγαλύτερη σχολή είναι η ίδια η ζωή σαν εμπειρία.
Η διαφημιστική και η still life φωτογραφία είναι ένα μεγάλο κομμάτι της δουλειάς του, αλλά αυτό που τον κέρδισε τελικά είναι οι άνθρωποι. Οι άνθρωποι που σε βάζουν μέσα στη ζωή τους στις πιο προσωπικές και αποκλειστικές στιγμές τους. Οι άνθρωποι που παράγουν συναισθήματα, βιώνουν μοναδικές στιγμές και συγκινήσεις, γελάνε, κλαίνε, χαίρονται, λυπούνται. Γι´αυτές τις στιγμές είναι περήφανος που του δίνουν τη δυνατότητα να τις απαθανατίζει και του κάνουν την τιμή να τον επιλέξουν ως τον προσωπικό τους φωτογράφο.
Εχει καταφέρει να ξεπερνά τον εαυτό του καθημερινά, κερδίζοντας τον σεβασμό των συναδέλφων του και την αγάπη των πελατών του…

 
© Copyright Φωτογραφιση Γαμου – Μπάμπης Τσουκιάς - Designed by Pexeto